mandag 31. mai 2010

Vang i Valdres

Endelig på plass i Vang. Har vært en tur rundt i området i dag. Er vel egentlig ikke noe annet å si en FANTASTISK!!! Her er mulighetene og motivene mange. Legger ut noen bilder fra turen i dag.Båten Bitihorn, fjellet med samme navn i bakgrunnen.Her skal snart Bitihorn skli ned for å transportere turister mellom Bygdin og Eidsbugarden


Fortsatt is på et vann ved Bygdin.


På tur inn i Herredalen ble vi stoppet av en snøfond.


Sputrefossen, 5-600 meter fra hytta.


Gleder meg til å kunne bruke mere tid med alle motivene som er her i Vang, og ikke minst kose meg med familien!


2 kommentarer:

 1. Da er det snø i fjellheimen !! vi skal (altså gubben min) løpe Fjellmaraton kommende helg, og jeg tror jammen jeg skal ta meg en kjøretur oppover etter løpet. Jeg får ikke lov av fysioterapeuten å gå Fjellgeita(ankelbrudd i påsken), så iår må jeg være heiagjeng. men kan kjøre meg en tur mens de andre restituerer seg !! Siden vi bor i Skien, Telemark, er det kun denne ene gangen i året vi er i den norske fjellheimen. Ha en fin kommende helg !!

  SvarSlett
 2. Stor variasjon av motiver du viser her. Båten i det første bildet ser jo helt malplassert ut oppå fjellet, men det gjør bildet ganske kult.
  Har stor sans for bildet med togskinnene. Fin dybde og skikkelig sug innover i landskapet. Bra du brukte såpass lavt kamerastandpunkt!

  Ellers er jo isbildet fint, mange farger og former. Tydelig at det ikke er så lurt å pilke nå.

  Må komme meg til fjells snart sjøl. Fikk ikke noe mindre lyst etter å ha sett denne serien...

  SvarSlett