tirsdag 21. februar 2012

Oljesøl i Moss

Gikk forbi en halvveis sunket båt i Moss. 
Er jo veldig fotogent da, men naturen klarer seg vel fint uten! 

12 kommentarer:

 1. Vi nyter fargene, utsnittene og komposisjonene. Så kan vi heller bekymre oss om miljøet senere en gang. Likte disse bildene veldig godt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Rolf! Setter pris på dine tilbakemeldinger.

   Slett
 2. Det første bildet er jo estetisk svært bra, men vi slipper å kjenne lukten av olje. Vi tar vel for lite slike bilder av elementer vi mener ikke hører hjemme i naturen. Det er viktig å formidle hvilke utfordringer vi utsetter naturen for.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt klart viktig å formidle dette. Takk for en hyggelig tilbakemelding Stein.

   Slett
 3. Denne serien synes jeg funker bra. Særlig de to første bildene er knall. Kombinasjonen av fargene og de svarte linjene og utallige detaljer gjør at jeg ser lenge på bildene. Bra jobba!

  SvarSlett
  Svar
  1. Moro at bildene fenger deg:-) Takk Espen!

   Slett
 4. Dette er et kompleks motiv som er spennende å leke med. Det første er rent og fint med gode linjer og former, mens de to andre byr på en større utfordring, betraklig sett. Jeg liker skyggen som bryter opp veldig godt! Men isen hadde ikke treng å bli med i alle :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingebjørg. Jeg vurderte faktisk dette med isen, men tanken var å legge ut en serie med is og olje:-)
   Sees snart på Biofoto, skal bli spennende å se hva du kommer med.

   Takk for dine konstruktive kommentarer.

   Slett
 5. Dette er bra Bjørn-Egil. Spesielt de to første som det påpekes her tidligere fungerer godt. Og jeg er ikke helt enig med Ingebjørg da jeg mener bilde to er best faktisk... det første som også er et godt bilde er liksom litt for rent... det er oljesøl vi snakker om...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig med tilbakemeldinger fra deg Ola. Veldig bra at vi mennesker har forskjellig syn ting. Hadde blitt kjedelig om alle likte det samme. Har du tenk deg på landstreffet til Biofoto i år?

   Slett