lørdag 10. april 2010

Fotokurs 10.04.10

Bilder fra fotokurs på Siggerud, ledet av Stig Børre Elvegård og Magnus Reneflot

Det er utrolig hvor mye lærdom og inspirasjon man kan suge til seg på et fotokurs. Spesielt når kurs lederne er blandt norges beste innen for sine områder. Er du lysten på å lære deg å bruke ditt kamera riktig, lære komposisjon, bruke blikket og ikke minst bli inspirert til å ta flotte bilder bør du absolutt ta deg et kurs hos disse gutta!

Temaet for dagen var vår, må vel innrømme at mange av bildene falt utenfor temaet... I dag brukte jeg for første gang en macrolinse(sigma 105). Utrolig spennende å krype rundt for å finne det små motivene.

Her er noen av bildene:)8 kommentarer:

 1. Takk for skryt :-)
  Syns du har fått MYE ut av dagen!
  De fire første er meget bra - og veldig forskjellige fra hverandre. Bilde nr.1 er min klare favoritt. Knipset det samme motivet selv, men det ble ikke i nærheten av dette. Toppers!
  Takk for en fin dag.

  SvarSlett
 2. Bare hyggelig å gi skryt når det er fortjent! Så du liker ikke blomster, bornoblader og skrittet mitt;)? Men takk for at du liker de 4 første:P

  SvarSlett
 3. Variert og bra det du viser her. Mye fine farger og former. Liker godt bilde nr 3.

  SvarSlett
 4. Hehe jeg synes det siste var kult, jeg. Og nr 1 er skikkelig sprekt.

  SvarSlett
 5. Takk Espen, vil tro du har noen av de samme motivene;)

  Hyggelig at noen liker skrittet mitt Øyvind. Bare synd du ikke er en fin dame med store pupper...;)

  SvarSlett
 6. hmm... bornoblader vet jeg ikke helt hva er:P Men det skulle jo selvfølgelig stått pornoblader i innlegget litt tidligere.

  Det går litt fort noen ganger;)

  SvarSlett
 7. Du har fått mye ut av dagen vil jeg si, enig med Stig B, de 4 første er bra, det 5te tyder på at du ennå ikke harr gått inn vårfølelen.Er usikker på om jeg ønske å se noe om den når tiden er moden.

  SvarSlett
 8. lurer på om du mener det 7ende bilde;) Takk for kommentaren Magnus:)

  SvarSlett