søndag 11. april 2010

Fotokurs 11.04

Tema for dagen var geometriske former.
Med linjer, sirkler og trekanter i hodet bar det ut i nærområdet for å ta fatt på oppgavene.
Her er noe av resultatet:)

9 kommentarer:

 1. Ja det synes jeg du fikk veldig godt til å finne ulike former. Jeg synes det 1 bildet skiller seg ut blandt de andre. Det syntes jeg var et meget bra bilde

  SvarSlett
 2. Oj sann, her var masse flott du!! Kost meg lenge jeg nå, dine bilder og ord, og knekkebrød med brunost. Kjekt har jeg hatt det.

  Hilsen fra Trøndelag.

  SvarSlett
 3. Takk for i dag! Det første bildet er det virkelig klasse over. Det siste er også veldig kult. De to andre er også gode med tanke på temaet. Du valgte en bra location i dag!

  SvarSlett
 4. Veldig bra og variert serie. Du har utnyttet speilinger på en imponerende måte i de to første bildene. På det øverste bildet tror jeg at jeg ville kuttet litt i nedkant.

  Takk for trivelige dager på kurs!

  Stein

  SvarSlett
 5. Liker godt det øverste bildet. Der har du truffet bra. Fine farger og masse elementer uten at det blir rotete. Liker også bilde nr 2, pga kombinasjonen av fargene. Bra dette!

  SvarSlett
 6. Hyggelig at dere liker bildene:) Her er bilde nr 1 også min klare favoritt! Bildet av Espen ikledd en noe spesiell tvangstrøye synes jeg også er et godt bilde:) Humor og former:) Takk for alle kommentarene!

  SvarSlett
 7. Hei! bilde nr.1 blir en klar favoritt for meg og. Men jammen syntes jeg du har fått flott dybde i bilde 2 også!

  SvarSlett
 8. Heisann Bjør-Egil,

  Tenkte jeg skulle gi den konstruktive kritikken du ba om, så jeg tar for meg et og et bilde :D

  Bilde 1: Et kjempeflott bilde hvor alt stemmer. "hvilepunktet" for øynene er nederst i bilde og linjene tar deg innover hvor man så flytter over til jenta på sykkelen før man fokuserer på refleksjonen av bygningen. Det er mye som foregår, men du har klart og strukturere det på en super måte. Et bilde man kan se på i lang tid og hele tiden finne noe nytt :D

  Bilde 2:Et kreativt og flott bilde med god dybde. Man får intrykk av at dette er en barnehage/skole (her kan det selvfølgelig være at hjernen min kobler inn at det er "min" barneskole du har tatt bilde av :D)

  Bilde 3: Jeg liker komposisjonen veldig godt, men her føler jeg det er litt for mye som foregår i bilde. Jeg skulle gjerne sett at skyggen nede høyre hjørnet og objektet nede i venstre hjørnet ikke var der og at vinduet også var litt "renere". Jeg vil foreslå at du neste gang finner et vindu hvor det kun er gardiner og en blomsterpotte e.l og hvor du fyller resten av bilde med murstein. Dette vil resultere et minimalistisk bilde som allikevel skaper nysgjerrighet. Ideen og komposisjonen er god, men kan gjøres enda bedre.

  Bilde 4: Dette er det bilde jeg liker minst. Jeg klarer ikke helt å se hva det er du ønsker å få fram i bilde. Det mangler struktur. Buskene i forkant forstyrrer litt synes jeg, men jeg vil gjerne oppmuntre deg til å fortsette med å "leke" med skygger på vegger og bakken da dette ofte gir interessante og spennende bilder.

  Bilde 5: Et veldig artig og kreativt portrett. Du har brukt det naturlige lyset på en bra måte som gjør at du får fram detaljene i ansiktet. Gjerdet skaper et ekstra element av humor sammen med ansiktsutrykket Espen har :D

  Samlet sett er det flotte og sterke bilder :D

  Lisbet

  SvarSlett